Referenties

“Wij, familie Loven, hebben in 2020 ons 100 jarig jubileumboek laten maken door Circle Communicatie. Wij hebben erg prettig samengewerkt met Yolande en zouden meteen weer voor Circle Communicatie kiezen! Yolande is een erg prettig persoon om mee samen te werken, ze reageert snel en denkt goed mee met wat de klant graag wilt en komt met goede ideeën. Wij zijn enorm blij met het resultaat van het boek!”

Eliane Loven | Manager BEMO Leasing en Verhuur / Onroerend goed


“Yolande heeft in het najaar van 2019 geholpen bij het realiseren van een magazine voor onze relaties. Namens Lucrum kan ik zeggen dat we heel prettig hebben samengewerkt met Yolande; de communicatie is snel en ze heeft alle kennis in huis om dit te realiseren. Mede dankzij haar ligt er nu een prachtig magazine en online magazine die we kunnen inzetten. Wij hebben haar ervaren als een betrouwbaar en ervaren persoon. Haar expertise is zeker aan te bevelen voor anderen.”

Lotte Verduyn | Inkoop & Logistiek Stichting Lucrum


“Mijn eerste ervaring met Yolande was toen ik haar heb gevraagd om samen te gaan werken aan het nieuwe Magazine #mzgzine van het Midzomergracht festival. Een leuk idee maar ik had nog nooit eerder een magazine opgezet. Dankzij Yolande hebben we dit project met succes volbracht. Werken met Yolande is heel prettig en effectief. Zij is duidelijk, resultaatgericht, kritisch en zeer betrokken bij het proces. Zij heeft een hoog vermogen om met andere mensen om te gaan, is een toegewijd schrijfster en een geweldige copywriter en interviewster.

Roy Nikkelen | Bestuur Marketing Midzomergracht festival


“VPK Packaging bv te Raamsdonksveer heeft via Circle Communicatie een sponsored magazine uitgegeven in voorjaar 2019.  Wij zijn enorm tevreden met de wijze waarop de totstandkoming van dit magazine is gerealiseerd.  Vooral de snelle communicatie met heldere afspraken, het regelen van goede fotografie, duidelijke tekst en natuurlijk een mooi design hebben ervoor gezorgd dat we dit magazine met trots aan onze relatie’s kunnen overhandigen.”

Sander Geboers | commercieel directeur VPK Packaging


“De samenwerking met Yolande heeft geleid tot een compleet en interessant magazine. Het magazine bood ons de kans om het bedrijf Waterman, de medewerkers en onze partners op een enthousiaste manier te presenteren. Yolande en haar fotograaf begrepen welke boodschap Waterman met het jubileumboek wilde uitdragen, dat zorgde ervoor dat de samenwerking uitstekend verliep.

Nathan Rommens | Waterman Uien


“Er zijn voldoende professionele foto’s gemaakt om het magazine te laten stralen. Al met al hebben de gezamenlijke inspanningen geresulteerd in een magazine met een professionele uitstraling, bij deze nogmaals mijn dank.

Lenard van Kan | RD4


“We maken nog steeds gebruik van de magazines en zijn heel erg tevreden over de samenwerking en je betrokkenheid van het begin tot het einde van het project, we zijn dan ook zeer tevreden over het eind resultaat”

Peter de Jong | Spirair Luchttechniek


Korte lijntjes, snelle reactie, heldere afspraken en niet te vergeten een heel mooi ontwerp!”

Miranda Arts | Merlet College


“Ik heb in 2016 samen met Yolande Deuss een mooi bedrijfsmagazine mogen maken over het nieuwe kantoor van Waterschap Drents Overijsselse Delta in Zwolle. De samenwerking verliep prima en altijd heel correct. Afspraken werden gemaakt en gehaald. En het resultaat was een heel mooi magazine, dat door veel bezoekers is meegenomen.”

Roelof Hoving | Adviseur Communicatie


“Yolande heb ik leren kennen bij het maken van een speciaal magazine over de nieuwbouwprojecten en de innovatieve toepassingen in onze zorggebouwen. Daarbij hebben we zeer prettig samen gewerkt. Yolande zorgde er met haar vakkennis en ervaring voor dat het redactieproces vlot verliep, deed goede suggesties voor inhoud en opmaak, en zorgde uiteindelijk voor een mooi gedrukt eindresultaat waarop wij veel positieve reacties ontvingen”.

Ardi Warnar | Communicatieadviseur bij DSV|verzorgd leven


“Lumipol bedankt Yolande Deuss voor het mooie magazine ter gelegenheid van haar 5-jarig jubileum. Een heel mooi eindresultaat wat wij vol trots laten zien aan onze klanten, leveranciers en overige relaties! Bedankt voor de realisatie!”

Tom Krieckaert | CFO Lumipol


“Wij gebruiken de magazines nog steeds en over onze samenwerking kan ik enkel maar positief zijn. Alle deadlines werden gerespecteerd, alle correcties verliepen vlot, het regelen van de fotograaf ter plaatste was ook mooi geregeld.”

Heidi Van den Brande  | Marketing Agora Group