Magazines

Een gedrukt magazine verliest nooit zijn charme! Je zou het misschien niet zeggen in deze digitale tijd maar printmedia zijn meer dan ooit springlevend. Ze hebben meer uitstraling en prestige dan online uitgaven en worden dan ook nog eens lang bewaard. Er gaat niets boven de charme van ‘knisperend papier’ in plaats van een tablet en smartphone. Magazines zijn dan ook nog steeds een uitstekend middel om relaties te verstevigen met jouw klanten, prospects of personeel.

Ons team is gespecialiseerd in het realiseren van al dan niet gesponsorde magazines en heeft aan honderden uitgaves naar volle tevredenheid gewerkt. Wij hebben alle disciplines in huis om voor jou tot het maximale resultaat te komen. Check hier onze voorbeelden van magazines.

Liever een magazine zonder advertenties? Een corporate magazine is en blijft een prachtig platform om als bedrijf je opvattingen uit te dragen. 

Maar ook voor andere reclame-uitingen is Circle Communicatie jouw partner. Denk bijvoorbeeld aan flyers, visitekaartjes, logo’s, websites, bedrijfsfotografie/film, drukwerk… 

Wij informeren je graag over de mogelijkheden.