Sponsored magazines

Een sponsored magazine is de ideale manier om je bedrijf of organisatie in de spotlights te zetten. Wij hebben alle disciplines in huis om tot het maximale resultaat te komen; van ervaren acquisiteurs, projectleiders en tekstschrijvers tot fotograaf en vormgevers. Onze uitstekende contacten met de drukker zorgen voor een professioneel eindresultaat! 

Heeft je bedrijf dit jaar of volgend jaar een mooi jubileum te vieren? Komt er een grote nieuwbouw aan? Wil je je op een beurs professioneel profileren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Sponsored. Dus gratis?

Jazeker. Circle Communicatie nodigt jouw leveranciers uit om te participeren in het magazine. Daarbij staat de samenwerking tussen jouw bedrijf en jouw leverancier centraal. Daarom verkopen wij het liefst ook niet een doorsnee advertentie maar is het onze kracht om die samenwerking te vertalen in een mooi artikel. Jouw leverancier koopt dan geen advertentie, maar redactionele ruimte in het magazine. Onze tekstschrijver neemt contact op met de (deelnemende) leverancier zodat in nauwe samenwerking een mooi artikel ontstaat. Deze tekst wordt in lijn met de stijl van het magazine vormgegeven en vormt zo één geheel. Jouw bedrijf krijgt een prachtig vormgegeven magazine en jouw leverancier een kans om op een aantrekkelijke manier zijn product of dienst in de picture te zetten. Een win-win situatie!
‘Gewone’ advertenties zijn uiteraard ook mogelijk. Die kunnen kant en klaar aangeleverd worden maar ook door ons worden opgemaakt. Onze vormgevers hebben in de loop der jaren honderden advertenties gemaakt en geplaatst.

Het lukt ons team vrijwel altijd om voldoende leveranciers te laten participeren zodat we een sponsored magazine kunnen realiseren. Mocht het onverhoopt niet lukken, dan zijn er geen enkele verplichtingen en kun je kosteloos annuleren. Veel van de bedrijven waar we een magazine voor hebben vervaardigd hadden een mooie aanleiding om een magazine uit te brengen zoals een jubileum, nieuwbouw of beurs en gaven aan erg tevreden zijn met de samenwerking.

Benieuwd naar een paar voorbeelden waar ons team aan heeft gewerkt? Scroll dan naar beneden.

Dutchen

Duifhuizen magazine

Duifhuizen Tassen en koffers


topdeuren

Duifhuizen magazine

Kingfish

Duifhuizen magazine

Chromaflo


Cleanlease


Mzgzine

Magazine over midzomergracht festival
Magazine over midzomergracht festival binnenwerk
Magazine over midzomergracht festival

Duifhuizen herfst 2019