Een sponsored magazine.
Hoe werkt het?

We komen graag bij je langs voor een professionele presentatie. Liever (eerst) een telefonische afspraak? Dat kan natuurlijk ook!

Informeren

Wij informeren jouw leveranciers en vragen hen deel te nemen aan het magazine. Dat kan door het plaatsen van een advertentie, advertorial of gekochte redactionele ruimte.

Interviews en fotoshoot

Nadat de acquisitie is afgerond en er zijn voldoende adverteerders, bespreken we de redactionele invulling. Een van onze tekstschrijvers en onze fotograaf komen bij jouw bedrijf langs voor interviews en een professionele fotoshoot.

Vormgeving

Nadat de teksten zijn geschreven (en zijn goedgekeurd) en jullie wensen qua fotoplaatsing zijn doorgegeven, gaat een van onze art directors aan de slag. Uiteraard houdt zij rekening met je wensen. Moet de vormgeving in lijn zijn met de website of een al eerder verschenen magazine of nieuwsbrief? Jij bepaalt het. Het is dan ook jouw magazine!

Drukker

Pas wanneer je helemaal tevreden bent over de teksten en de vormgeving gaat het bestand naar de drukker en ontvang je 2500 magazines. Gratis!